Tee niin kuin itselle tekisit

Tarinamme juontaa juurensa Vuodelle 2015, kun kaksi nuorta miestä päätti työllistää itsensä kesän ajaksi maalaamalla. Yllätykseksemme kysyntää ja myyntiä oli sen verran hyvin, että työllistimme itsemme koko kesäksi. Syksyn koittaessa oli aika laittaa pensselit narikkaan ja suunnata kohti uusia haasteita. Ajatus omasta maalausyrityksestä jäi kuitenkin kytemään. 

Vuonna 2017 tuli se hetki, kun päätimme ruveta taas hommiin. Toukokuussa 2017 perustettu Maalausliike Pensselisedät sai alkunsa. Ensimmäiset kesät maalasimme omakoti-, rivi- ja luhtitaloja sekä erillistaloyhtiöitä.

Vuonna 2019 painettiin kaasua pikkuisen kovempaa, kun yhteistyökumppaneihin liittyi myös Oululaisia rakennusliikkeitä. Kesällä 2020 työllistimme jo lähemmäs 30 maalaria. Tänä päivänä voimmekin ylpeänä kertoa, että olemme yksi Oulun suurimmista julkisivumaalauksiin keskittyneistä yrityksistä.

Yrityksen kulmakiviä on aina ollut ”tee niin kuin itselle tekisit”-mentaliteetti. Tästä kaiketi johtuu se, että suuri osa tarjouspyynnön jättäneistä kertoo kuulleensa meistä positiivista palautetta.  Vahvuutemme on puuverhoiltujen julkisivujen maalauksessa. Omaamme myös vuosien taustan ja koulutuksen rakennusalalta, joten meiltä hoituu myös pienet remontit maalaustöiden yhteydessä.